top of page

ÚJ ÓRA ÚJ OKTATÓVAL! JÓGA FRUZSIVAL

Kedves Vendégeink! Örömmel értsítünk titeket, hogy oktatói csapatunk bővült, ezentúl Fruzsi vár minden érdeklődőt jógázni!


"Nagy Fruzsina vagyok: védőnő, babamasszázs oktató, Hatha, Vinyasa, kismama és babás jóga oktató. Jó ideje tudtam, hogy védőnő szeretnék lenni és minél többet átadni a családoknak abból, hogy mivel tudják örömtelibbé tenni a gyereknevelés fáradtságos pillanatait. Ezért képzem magam folyamatosan, mert mind védőnőként, mind pedig privát oktatóként a legjobbat szeretném adni nektek, akik részt vesztek az óráimon. Jelenleg a jógaoktatás a fő tevékenységem.

Mindenkinek más a felépítése és nem kell, hogy lótuszban ülj és spárgázz ahhoz, hogy jógázhass. Mindenkinek a saját határai környékén kell dolgozni. A tökéletes mozgásforma mindenkinek mást jelent, ami viszont mindenképp fontos, bármit is sportolj: a tudatos jelenlét, a folyamatos mély légzés és a jóleső fáradtság a foglalkozás végén. Ezek megteremtésére törekszem a jógaóráim során.


Gyere és tarts velem!"


Fruzsi az alábbi időpontokban vár titeket jógázni:

Kedd 9:00 B!

Kedd 16.30

Péntek 16.30


Ha kedden 9kor jönnétek, kérünk titeket jelezzétek nekünk hétfő estig az alábbi linken BEJELENTKEZÉS formájában: https://www.fitnexx.hu/


Várunk titeket szeretettel!




19 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page