Aktualitások
Kedves Vendégeink!

2016. augusztus 22. 21:16

Kedden sajnos elmarad a BodyArt, de helyette Babi vár benneteket jógával - kis gerinc csavarással. Várunk benneteket szeretettel.


Tovább >>

Infraszauna

2016. március 24. 18:37

Kedves Vendégeink!
A mai naptól kezdve az infraszaunánk beüzemeltetésre került! A szauna használatához előzetes bejelentkezés szükséges! smile hangulatjel
Kellemes Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!


Tovább >>

Gyermekjóga

2016. február 02. 09:23

GyermekjógaÚj Óra itt FitnexXben!
GYERMEKJÓGA péntekenként 15.30- 16.30-ig!
A február 5-ei ELSŐ ÓRA INGYENES! Várunk Titeket nagyon sok szeretettel,játékkal, jógával!
Miért is ajánljuk a gyermekjógát?- A gyerekjóga minden gyermek számára nyitott, nem csak csendes és "jólnevelt" gyerekek végezhetik. Kifejezetten előnyös figyelemzavaros, beszédhibás, szorongó, vagy akár hipermozgékony gyerekeknek is. Egy olyan tudás birtokába juthatnak, amely egész életükön keresztül segítheti őket, bármilyen nehézséggel is küzdjenek! smile hangulatjel
Mindenkit szeretettel várunk (02.05.) Péntek 15:30-16:30-ig!


Tovább >>

INSANITY!!! Csak nálunk a Fitnexx-ben!

2016. január 26. 08:03

INSANITY!!! Csak nálunk a Fitnexx-ben!Kedves Vendégeink!

INSANITY edzés most már heti két alkalommal!

Barni keddenként 18:30-kor és vasárnaponként 16:30-kor vár Benneteket egy igen dinamikus, rugalmas órával. Ezt a teljes testet átmozgató edzést nem véletlenül nevezték el Insanity-nek, azaz őrületnek.

De, hogy mi az az INSANITY:

Az Insanity lényege, hogy intenzív és lassú intenzitású periódusok követik egymást, de ami megkülönbözteti a hasonló edzésmódszerektől az, hogy pihenő időben/ a lassú intenzitású részeknél a pulzus nem eshet 120 alá. Aerob es anaerob periódusok váltják egymást. Egy brutál intervall edzést követően ahhoz, hogy a szervezet helyreállítsa a "károkat", sokkal több kalóriát használ fel.

Ha szívesen megpróbálkoznál te is ezzel az edzés típussal, akkor gyertek el ti is ide a FitnexXbe KEDDEN 18:30-KOR ÉS VASÁRNAP 16:30-KOR!

Mindenkit szeretettel várunk!


Tovább >>

Ismerkedj meg az Ashtanga Jógával! ÚJDONSÁG!

2015. június 26. 16:25

Ismerkedj meg az Ashtanga Jógával! ÚJDONSÁG!Az ashtanga jóga fő jellemzője a vinyasza, amely azt jelenti, hogy a légzéssel összehangolt mozdulat. A gyakorlásnak a légzés a szíve, mely meghatározott sorrendbe összekapcsolja a testtartásokat. A mozgás és a légzés szinkronizálása – bandhák ( energetikai zárak ) – gyakorlása folytán intenzív belső hő keletkezik. Ez a hő megtisztítja az izmokat, szerveket, eltávolítja a méreganyagokat a testből. Gyakorlást, erőfeszítést és elszántságot igényel. Férfi, nő, fiatal , idős egyaránt gyakorolhatja; egyetlen ellenjavallat a lustaság. Hétfő, szerda 7:30-8:30 indul kezdő csoportunk. Ha teheted, miért ne kezdhetnéd Te is jól a napodat?


Tovább >>

Gerinctorna

2015. január 23. 10:09

A gerinctorna segíti a gerinc épségének fenntartását, tehát nemcsak a gerincbántalmak kezelésének, hanem azok megelőzésének fontos eszköze. Az alábbi gyakorlatok javasolt ismétlésszáma tíz. Ügyeljünk a fokozatosságra: kezdetnek elég három-négy gyakorlatot kiválasztani és mindegyiket tízszer ismételni, majd eljutni addig, hogy az összes gyakorlat szerepeljen.


Tovább >>

Egészséges zabpehely tallér recept!

2014. december 03. 19:20

Egészséges zabpehely tallér recept!Mindannyian nagyon kedveljük a finomságokat és mindig minden mennyiségben falatozzuk az édességeket! Sokan jeleztétek, hogy nagyon jól néz ki egyik kedves oktatónk Lázár Zsófia és egy kedves törzs vendégünk Márti által készített mézes kalács kavalkád! Ahhoz, hogy Ti is tudjatok valami egészséges és persze nagyon finom süteményt rakni a Karácsonyi Ünnepi asztalotokra, kedveskedünk Nektek egy recepttel:
ZABPEHELY TALLÉR:
Hozzávalók:
- 1 pohár zabpehely (nagy szemes)
- fél pohár darált dió
- 3/4 pohár kristálycukor
- 1 evőkanál liszt
- 1 tojás
- 1 teáskanál sütőpor
- 8 dkg vaj folyékonyra felolvasztva, amibe az összes eddigi hozzávalót bele kell rakni
Mindezt egy éjszakára hűtőbe hagyni, teáskanállal halmokat készíteni, majd ez tallérrá csúszik szét!
Egészségetekre!


Tovább >>

Vezetékes telefonszámunk megváltozott!

2014. szeptember 16. 18:44

Kedves Vendégeink!

Vezetékes telefonszámunk megváltozott, ezentúl az alábbi számon értek el minket: 0672/212-505

Mobilszámunk maradt a régi: 0620/ 539-0000


Tovább >>

Bajnok lett olimpikon oktatónk, Financsek Gábor!

2014. július 23. 08:12

Bajnok lett olimpikon oktatónk, Financsek Gábor!Gratulálunk oktatónknak, aki Gyurta Dánielt maga mögé utasítva 50m-es mellúszásban országos bajnoki címet szerzett. Így tovább Fincsy! Büszkék vagyunk Rád!


Tovább >>

Parkolás!!!

2014. február 27. 12:44

Kedves vendégeink!
Figyeljetek arra,hogy kint az utcán a Fitnexx bejáratával szemben 3 db garázs van,a tulajdonosok nem tudnak beállni ha oda parkoltok!
NE ÁLLJATOK a garázs elé,mert elszállítják az autót!

Köszönjük megértéseteket!


Tovább >>

Új óratípusunk deepWORK a FitnexXben!

2013. június 22. 23:00

Új óratípusunk  deepWORK  a FitnexXben!Szeretnéd magad egy óra intenzív edzés után „kipihentnek”, stresszmentesnek érezni?
Akkor itt a helyed kedden és csütörtökön 18:30-kor!
Mire jó?
- 100% zsírégetés
- feszültségoldás
- mentális tréning
- kardió tréning
- fizikai tréning
- megismerteti saját határaidat
- testi-lelki egyensúly és a belső harmónia elérése
- érzelmi töltés és kiengedés


Tovább >>

A pecsma.hu cikke oktatónkról, Dr. Lázár Zsófiáról

2013. június 09. 14:52

Mik a fontosabbak a kifogások vagy az álmaid.....
Zsófinak az álmai voltak fontosabbak!
Nem csak a filmekben léteznek szuper mamik!


Tovább >>

Új óránk: Egészségtorna! Valahol el kell kezdeni!

2013. május 14. 19:13

Új óránk: Egészségtorna! Valahol el kell kezdeni!Funkcionális tréning KEZDŐKNEK, gyógytornász vezetésével!

Szeretnél mozogni, de nem tudod, hogyan kezd el a testmozgást?
Még nem sportoltál?
Idősnek, túlsúlyosnak érzed magad?
Nem tudsz ill. nem szeretsz ugrálni, szökdelni, bonyolult koreográfiát követni?
Sport sérülésed volt?
Judit mindebben segít! Felkészíti a testedet a mozgásra!


Tovább >>

A FitnexX Csapata nyert a Vivicittá Városvédő Futáson! KÖSZÖNJÜK!

2013. április 24. 09:12

A FitnexX Csapata nyert a Vivicittá Városvédő Futáson! KÖSZÖNJÜK!KÖSZÖNJÜK, hogy a szombati melegben is a FitnexX Csapatával tartottál a Vivicittá Városvédő Futáson!


Tovább >>

Amit tudnod kell A TRX órákkal kapcsolatban!

2013. február 13. 20:43

Amit tudnod kell A TRX órákkal kapcsolatban!A TRX edzés kiscsoportos foglalkozás, így mindenkire kellően oda tudunk figyelni. A terem 10 főt tud befogadni egyszerre.
Kérünk, hogy minden esetben jelentkezzetek be, akár telefonon, akár az interneten, hogy biztosan legyen helyetek. Ha betelt az óra, több jelentkezést nem fogadunk el. Kérünk, legalább fél nappal az óra előtt szólj vissza, ha közbejött valami, hogy a várólistán levőket értesíteni tudjuk.
Erre az óratípusra nincs külön diák ár. Az órán való részvétel egységesen 1.300.-Ft, 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 1.200,.Ft/alkalom.

Próbáld ki ezt a különleges edzésformát, ha még nem tetted! Tetszeni fog! Szeretettel várunk!


Tovább >>

TRX-el a csúcs felé! Vendégünk, F. Helga írta le TRX-es tapasztalatát.

2012. november 14. 12:46

TRX-el a csúcs felé! Vendégünk, F. Helga írta le TRX-es tapasztalatát.Egy drámaian hangzó cím, mely megfoghatatlannak hangzik.
A történet 2012 szeptemberében, melyről most írok, ért a kezdetéhez, mikor elmentem életem első TRX-órájára a Fitnexx-be. Még sosem próbáltam ki, és szinte csak spinning órákra jártam addig, de a szituáció úgy adta, hogy itt az idő, valami újat kipróbálni.


Tovább >>

Bízzál magadban! Többet tudsz, mint hinnéd!

2012. augusztus 15. 11:19

Bízzál magadban! Többet tudsz, mint hinnéd!Izgatott és ideges vagy, félsz az első teremlátogatástól? Milyen lesz a társaság, nem fognak-e kinevetni, vagy kinézni azért, mert kezdő vagy? Bármilyen félelem is van benned, hidd el, az első alkalom után rá fogsz jönni, hogy semmi okod nem volt rá. Találd meg a Neked legmegfelelőbb óratípust vagy edzőt! Ha ez sikerült, az edzés lesz a napod fénypontja...!


Tovább >>

Mozgás öröme!

2012. július 25. 08:55

Mozgás öröme!Ha szánunk magunkra heti pár órát, akkor nagymértékben javíthatjuk nem csak az alakunkat, de még a közérzetünket is. Mindezek a Te számodra is elérhetők, meg lesz a kívánt alak is és a kilók normalizálása is. Nem kell más csak heti pár alkalom és egy jó adag akaraterő.
Ne feledd, a mozgás örömet okoz! :)

Nézd át az órarendet,hogy mikor találkozhatsz a kedvenc oktatóiddal!!!


Tovább >>

ÚJDONSÁG! Felkészítünk csoportos óráinkra!

2012. március 19. 12:56

ÚJDONSÁG! Felkészítünk csoportos óráinkra!Most kezdenél el mozogni? Bátortalan vagy? Szülés utáni időszakodat éled? Éppen betegségből gyógyultál fel?
Magánórákon segítünk beilleszkedni csoportos foglalkozásainkba, legyen szó jógáról, aerobikról, pilatesről.


Tovább >>

Amire büszkék vagyunk!

2012. február 21. 15:23

Amire büszkék vagyunk!A KIHÍVÁS elnevezésű 02.18.-án megrendezett ZUMBA versenyen Roli, a FitnexX zumba oktatója csapatával az első helyen végeztek!

Gratulálunk a lányoknak akik aktív szerepet játszottak a sikerben: Jankovics Anettnek, Németh Líviának, Görög Petrának! Ügyesek voltatok! :)
Egy mega party több ország instruktorával!

A KIHÍVÁS - RELOADED rendezvényen több oktató lép fel úgy, hogy a közönség éljenzése, fütyülése, tapsa alapján dől el -zajszintmérővel mérve- melyik 3 - 4 fős csapat tudott a legjobban megfelelni a KIHÍVÁSNAK!

Roli! Gratulálunk Neked is! Büszkék vagyunk Rád! Hajrá, csak így tovább!


Tovább >>